Käsityökatu 29, 78200 Varkaus

Myynti puh. 0400 529254

Huolto puh. 0400 529788

Automyynti MA-PE 08.00-17.00, LA 10.00-14.00

Huolto MA-PE 08.00-17.00

Kolarikorjaus

2.12.2015

Auton vahinkotarkastus ja korjauskustannuslaskelma tehdään Jeni Auto-Center Varkauden vauriokorjaamolla yhteistyössä vakuutusyhtiön vahinkotarkastajan ja Jeni Auto-Centerin työnjohtajan kanssa. Teemme korjauskustannuslaskelman käyttäen uusinta vakuutusyhtiöiden hyväksymää Cabas-korjauskustannuslaskelmajärjestelmää. Näin toimiessamme voit olla varma että autosi korjaussuunnitelma saadaan tehtyä kerralla kuntoon, joka vaikuttaa myös suoraan lyhentävästi autosi korjausaikaan.

Teemme kolarivauroiden korjaukset Skoda-merkkituntemuksella käyttäen valmistajan hyväksymiä alkuperäisosia ja työmenetelmiä. Näin säilytämme korkean laadun ja varmistamme koritakuun säilymisen. Korinoikaisussa käytämme Autorobot B15-oikaisulaitetta ja EzCalipre elektronista mittalaitetta sekä Skoda-merkkikohtaisia testaus-, säätö- ja ohjelmointilaitteita. Merkkikohtaisia järjestelmiä voidaan ohjelmoida ja säätää vain Skoda-merkkihuollossa jollainen korikorjaamomme yhteydessä luonnollisesti on.

Kolarivaurion sattuessa Sinun tarvitsee ainoastaan ottaa meihin yhteyttä, niin hoidamme vaurioiden tarkastuksen, kustannusarvion tekemisen ja kolarivaurion korjauksen puolestasi helposti ja vaivattomasti. Tarvittaessa avustamme mielellämme vahinkoilmoituksen tekemisessä vakuutusyhtiöön, sekä järjestämme tarvittaessa laadukkaan ja tarpeitasi vastaavan sijaisauton vuokrauksen meiltä korjauksen ajaksi.

Varaa aika täältä>>

» Kaikki ajankohtaiset