Kolarikorjaamo

Uudessa nykyaikaisessa kolarikorjaamossamme teemme kanssasi vahinkoilmoituksen ja meillä onnistuu kustannusarvioiden tekeminen suoraan vakuutusyhtiöön, jolloin asia etenee nopeasti ja vaivattomasti kohti ehjää autoa. Osaavat ja ammattitaitoiset mekaanikkomme tekevät laadukasta työtä, näin autosi arvo on parhaissa mahdollisissa käsissä. Kauttamme saat tarvittaessa sijaisauton vauriokorjauksen ajaksi, helppoa eikö totta.

Kolarikorjaus alkaa aina vahinkotarkastuksella, jossa arvioimme vaurion laajuuden, kustannukset ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi vakuutusyhtiöiden hyväksymää Cabas-korjauslaskelmaa käyttäen. Voit tulla vahinkotarkastukseemme heti, varata ajan täältä verkosta, hoitaa sen kuvilla, Whatsappilla tai vaikka etänä videopuhelun välityksellä. Tarkastus on aina veloitukseton eikä velvoita sinua vielä mihinkään.

Olemme Skoda-merkkihuolto mutta korjaamme kaikki autot, merkistä ja mallista riippumatta. Myös sähköautot – ja hybridit, joihin meillä on eritysosaaminen ja vaadittava koulutus. Meillä myös autosi takuu säilyy aina ennallaan.

Vastuullisuutemme ulottuu oman liiketoimintamme ja ympäristönsuojelun lisäksi kaikeen toimintaamme. Asiakastyytyväisyytemme lisäksi mittaamme oman henkilöstön hyvinvointia säännöllisesti ja kohtelemme kaikkia, asiakkaitamme kunnioittavasti ja tasavertaisesti. Yritysvastuumme konkretisoituu halussamme olla osa kestävää ja tasa-arvoista yhteiskuntaa.

Tuo rakkaasi meille korjaukseen, teemme hieman harmillisesta tapahtumasta sinulle vaivattoman ja kokemisen arvoisen palvelutapahtuman.

Teitä palvelee:

Veijo Savolainen
Jälkimarkkinointipäällikkö
Gsm: 0400 529668
veijo.savolainen@autojeni.fi

Kolarikorjaamo